Dieta Rina, metoda secretă de slăbit a celebrităților

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Poti slabi 10 kilograme în numai 3 luni! Cum? Rapid, simplu si sigur cu ajutorul Dietei Rina, care a fost deja confirmata de numerosi medici nutriţionişi şi cardiologi, recomandata mai ales de specialisti pentru persoanele care au fost diagnosticate cu boli cardiovasculare, semnaland probleme in reglarea presiunii sanguine.

Dieta a fost initiata de un sportiv american si are la baza mixarea perfecta a 4 feluri de alimente. Daca o sa cautati pe google despre dieta rina o sa gasiti si detalii despre mai multe celebritati care au folosit-o pentru a slabi corect.

Ai nevoie sa retii doar aceste 4 feluri de alimente care sunt singurele pe care le vei putea utiliza in acest regim: peşte, vită, carne de porc, brânză, lapte, ouă, etc

  • Proteinele: carne de pui,
  • Amidonul: soia, orez, linte, fasole uscată, fulgi de soia, năut, cartofi, etc
  • Carbohidraţii: făina albă, făina de grâu integral, făina de hrişcă, făina de porumb, spachete, lasagna, cuscus, fidea, etc
  • Vitaminele: numai fructe şi legume
  • Micul dejun:

Vei manca de dimineata aceleasi alimente in fiecare zi din cele 3 luni in care trebuie sa te tii de dieta: fructe, proaspete sau uscate, legume proaspete, fructe oleaginoase sau seminţe, pe care le poti combina in ce modalitati doresti tu. Este permis sa-ti faci si ceai sau cafea (zi de zi daca doresti) la micul-dejun, insa numai daca ele nu au si alte adaugiri care o fac mai dulce (zahar, frisca etc).

  • Orarul meselor

Asa cum mentioneaza si nutritionistii, probabil una dintre cele mai importante aspecte dintr-o dieta, oricare ar fi, este respectarea unor ore la care trebuie consumate alimentele, cu strictete, deoarece acea perioada de relaxare este exact perioada in care corpul tau are nevoie sa se refaca si metabolismul tau sa nu o ia razna.

Sunt 3 perioade zilnice:

  • Perioada de purificare: între ora 4 am până la prânz, consuma fructe şi legume proaspete la interval de două ore.
  • Perioada de ingestie: de la ora prânzului până la ora 20:00. Este indiferent cate alimente bagi in tine, dar conteaza foarte mult ce combini si intervalul dintre mese.
  • Perioada de digestie: de la ora 20:00 până la 4 am, fara sa consumi nimic!

Cum trebuie sa mananci (respecta intocmai fara nicio abatere si incearca sa bei cat mai multa apa)

  • Ziua 1 – ziua proteinelor

După ce mananci micul-dejun bogat în fructe, la masa de prânz consumi carne roşie la grătar, carne de pui fiartă, peşte sau carne de curcan.

3 felii de piept de pui gătite la cuptor este cat trrebuie sa fie pentru pranz, dar ca alternativa iti este prezentata si 3 ouă fierte sau cu variate feluri de brânză. Ce este important este sa mananci la pranz minimum 200 de grame de proteine. Impreuna cu acestea poti lua si salată condimentată cu sare, piper sau ierburi aromatice, dar fără ulei.

Ai posibilitatea la pranz de a manca si paste sau supă cu o felie de pâine.

La cină, consumi acelaşi precum la prânz, insa intr-o cantitate mai mică şi fara pâine sau supă.

  • Ziua 2 – ziua legumelor

După micul dejun plin de fructe, la pranz poti manca legume gătite la aburi sau la cuptor, asezonate cu sos de roşii, ketchup şi verdeţuri. La cină, consuma aceleasi legume ca şi la prânz, insa ai grija sa fie mai putine.

  • Ziua 3 – ziua carbohidraţilor

Micul-dejun este acelaşi, insa la prânz trebuie sa mananci paste cu sos de roşii sau pizza cu sos de roşii sau roşii proaspete, mozzarella sau carne deloc, prăjituri, îngheţată, ciocolată neagră, etc…

  • Ziua 4 – ziua fructelor şi vitaminelor

Toata ziua vei manca numai fructe, legume, nuci şi seminţe. Este singura zi in care poti consuma cate fructe doresti tu la micul-dejun, prânz şi cină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: