Cum să crești o cultură sănătoasă de mere ecologice

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Merele ecologice pentru a fi crescute cum trebuie au nevoie de precipitații în cantitate corespunzatoare. Trebuie sa retineti ca e important sa le feriti de ploaie, deoarece ele favorizeaza aparitia fungilor. Vara, pe de alta parte, este exact pe dos, merele au nevoie de cat mai multa căldură, deoarece conținutul sau de zahăr și aciditate trebuie sa se afle la valori normale, corespunzatoare, mai pe scurt, sa fie intr-o balanta perfecta una cu alta.

La fel cum perioadele ploioase nu sunt benefice pentru cresterea culturilor de mere, la fel sta treaba si cu temperaturile scăzute. Totusi, o perioada de inghet este suficienta pentru a asigura un ciclu regulat de înflorire, insa nu si înghețul în intervalul înfloririi, deoarece, in acest ultim caz, va fi influentata negativ gradul de dezvoltare al culturii.

Avand aceste 2 mari reguli in minte, produsele de la HiPP, respectiv merele si sucurile rezultate, sunt pregatite inca din livezile ecologice din Europa și, uneori, chiar din emisfera sudică. În zonele agricole din Austria, HiPP are inclusiv culturi de mere ecologice, specifice pamantului si regiunilor de pe continentul respectiv. În Georgia, merele ecologice HiPP cresc in cele mai semnificative parti (terenuri agricole) din tara: Kura-Aras. Totodata, sunt mentionabile si alte regiuni propice: Ungaria, Italia, Polonia, Turcia și Ucraina, in care acestia isi dezvolta afacerea.

Cele mai bune mere, oricum, provin din livezile mixte, intrucat au semnificatie ecologică esentiala in conservarea vechilor soiuri și, totodata, reprezinta si o zona importanta pentru insecte și păsări.

Nu se mai adauga alte substante chimice in produsele HiPP, cum ar fi cazul zahararilor, firma optand pentru pastrarea numai a celor naturale, a caror aparitie este rezultatul factorilor naturali din mediu. Compania proceseaza inclusiv fructele care nu sunt conform standardelor vizuale stabilite de supermarketuri, iar astfel, acestia impiedica risipa de alimente.

Merele, la fel ca bananele, contin foarte multa vitamina C si potasiu, iar pectina din fibrele dietetice imbunatateste digestia, fiind un real ajutor in rezolvarea afectiunilor digestive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: