O nouă modalitate eficientă și ieftină de a trata diabetul zaharat

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Drinkfood.ro a mai scris despre aceasta tema foarte des, cu atat mai mult cu cat situatia din Romania este ingrijoratoare, cu privire la numarul persoanelor care sufera de diabet de tip 2: 17% din populație, dupa cum arata informatiile furnizate de OMS. Ganditi-va ca, an de an, 2 milioane de oameni decedeaza din cauza diabetului zaharat sau a complicațiilor ei.

In acelasi timp, nici nu exista un sprijin din partea statului sau a autoritatilor medicale responsabile, care ar trebui sa se ingrijeasca de diabetici. De aceea, azi m-am gandit sa preiau un interviu al Dr. Christian Rolf, de la jurnalulmedicalromania.com, membru al Academiei române de științe medicale si diabetolog, respectiv Director al Institutului de gastroenterologie.

  • Intrebare: Bună ziua, Dl. Christian. Haideti sa trecem direct la prima întrebare – este adevărată statistica OMS?

Raspuns: Din păcate, DA – aceste date sunt corecte. Posibil să existe o mica eroare statistică, însă aproximativ 2 milioane de oameni din întreaga lume mor în fiecare an. În România, conform unor calcule aproximative, mor din cauza diabetului zaharat între 125 și 230 de mii de oameni. În lipsa unui suport calificat al organismului, diabetul duce la diferite tipuri de complicații. Poate fi vorba despre probleme cu diverse organe sau anumite complicații legate de diabet. Spre exemplu, gangrenă diabetică, nefropatie, retinopatie, ulcere trofice, hipoglicemie, cetoacidoză. De asemenea, diabetul poate duce și la dezvoltarea de tumori canceroase. Cum, necum, în toate cazurile concluzia este una singură – diabeticul ori moare, chinuit de boală, ori se transformă într-un invalid, incapabil să se descurce fără ajutor clinic. Fix asta este soarta a peste 200 de mii de diabetici din România. Totodată, trebuie să înțelegem că astfel de complicații nu depind de vârstă sau alți factori. O complicație poate să apară atât la un bolnav de 24 de ani, cât și la unu de 45 de ani. Nu se poate preveni la cine și cum va apărea. Se poate doar afirma cu siguranță că diabetul zaharat poate afecta pe fiecare om in parte.

  • Intrebare: Se iau anumite măsuri în legătură cu asta?

Raspuns: Răspund la aceasta întrebare cu altă întrebare – ce se poate face în această situație? La noi nu există niciun program specializat în lupta cu diabetul zaharat, dacă la asta vă referiți. Iar în clinici deseori nu se găsește medic endocrinolog, ca să nu mai vorbim despre un endocrinolog sau diabetolog calificat, care să ne ofere un ajutor de specialitate. În majoritatea cazurilor, medicii nici nu se mai complică cu analize detaliate, ci prescriu pur și simplu insulină și se limitează la asta. Drept urmare, oamenii trebuie să se descurce singuri cu afecțiunea.

  • Intrebare: În ce anume constă această descoperire?

Raspuns: Am primit acces în mod oficial la primul preparat creat în cadrul acestui program internațional – si anume, un remediu pentru diabetul zaharat, numit Diabetod. Posibilitățile de producere a acestuia în România erau limitate și înainte acest remediu nu se găsea de vânzare. Întreaga cantitate era cumpărată de Europa, China și SUA. Însă acum am semnat documentele necesare pentru ca echipa noastră de cercetare să se alăture activității de producere a celei de-a doua generații din acest remediu pentru diabetul zaharat. Astfel s-a deschis accesul acestuia către pacientii din România.

Referitor la acțiunea preparatului, acesta este un remediu bifazic, care asigură pătrunderea în sânge a unui întreg complex de substanțe active. Acesta repornește sistemul hormonal și imunitar, acționând ca un catalizator. Drept urmare, organismul începe să producă singur insulină. După o lună de utilizare a remediului, organismul a 93% dintre pacienți produce insulină și fără acesta. În continuare trebuie doar controlată situația și, în caz de recidivă, să se repete tratamentul.

  • Intrebare: Astfel că acest remediu natural pentru diabetul zaharat tratează diabeticii. Înainte acest lucru era de neconceput. Iar dacă vorbim despre simptomele concrete ale diabetului, acestea dispar în decurs de cateva zile de la începerea tratamentului.

Raspuns: În prezent, remediul pentru diabetul zaharat Diabetod este singurul și unicul preparat care poate ajuta diabeticii. Restul nu sunt atât de eficiente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: