Începe ancheta la TAROM. Cât de legale sunt operațiunile din interiorul companiei?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Comisia pentru transporturi a Camerei Deputaților a realizat si a trecut, pe 12.03.2019, la vot o lista cu 15 obiective pentru ancheta pe care urmeaza sa o inceapa la activitatea TAROM, in scopul de a afla adevarul despre operatiunile ce se ascund in spatele companiei.

Cererea referitoare la ancheta și obiectivele investigației vor fi trecute, mai intai, si supuse spre vot, Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

Comisia a stabilit o perioada totala de aproximativ 3 luni in care va avea loc ancheta.

Deputații au drept scop, de pilda, analizarea din punct de vedere al legalitatii a hotărârilor A.G.A privind execuția bugetară, contractele încheiate, modul de îndeplinire de către managementul TAROM a indicatorilor și criteriilor de performanță, acestea fiind numai exemple din totalul obiectivelor stabilite.

Președintele comisiei de transporturi, Lucian Bode (PNL), a declarat ca urmeaza, premergator debutarii anchetei, sa ceara Parchetului să trimita informatii cu privire la existenta/inexistenta, respectiv, a unor dosare penale referitoare la vreunul din cele 15 obiective stabilite de deputați , intrucat legea nu ii lasa pe parlamentari sa acceseze datele din anchetele oficiale ale organelor penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: