Alertă alimentară la LIDL! Au fost rechemate 2 produse!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Lidl a transmis printr-un comunicat de presa ca va scoate de la vanzare produsul „Chef Select, sandwich”, sortimentele ”Pui şi bacon prăjit” şi ”Salam de Sibiu şi cascaval, 200g“ care sunt compuse din făină de soia, insa fara ca mentiunea respectiva sa fie inscrisa pe etichetă. Produsul nu ar trebui sa fie consumat de catre persoanele care au alergie la soia.

”S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L retrage preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit şi Salam de Sibiu şi caşcaval, 200g“ fara sa conteze termenul de valabilitate inscris pe eticheta. In urma testelor cercetatorii au concluzionat ca exista făină de soia nedeclarată pe eticheta. Deoarece exista riscul unor reacţii alergice la ingerare, consumatorii cu alergie la soia nu ar trebui sa consume produsele respective, de siguranta. In cazul persoanelor care nu prezinta alergii la soia nu au nicio restrictie cu privire la consumul lor, dupa se mentioneaza la sfarsit in mesajul transmis de pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Tot conform mesajului, produsele au fost comercializate de către Lidl România.
”Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl România a reacţionat fără întârziere şi a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se mai spune in comunicat.
Scoaterea de la vanzare se refera numai la produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui şi bacon prăjit si Salam de Sibiu si cascaval, 200g“. Orice alt produs comercializat de acest lant comercial de magazine, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu prezinta nici un fel de risc pentru consum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: