Decathlon a anunțat retragerea unui produs de pe piață!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Decathlon a informat de curand Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) cum ca urmeaza sa scoata de la vanzare costumele de baie Adidas Infinate 3 Stripes, care au intrat pe piata de la noi si au inceput sa fie comercializate între 1 ianuarie 2018 şi 4 februarie 2019.

Foto: Shutterstock
Costumele au fost fabricate în Tunisia, iar Adidas a mentionat intr-un mesaj ca „liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine şi dacă se desprind se pot bloca în diverse obiecte sau alţi copii, înauntru sau în afara apei, cu potenţial de a cauza vătămări”, dupa cum am reprodus noi din comunicat de presa postat de ANPC.

Se poate retrage voluntar până la data de 22 septembrie 2019.

„Această defecţiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului. Costurile reparaţiei vor fi suportate de către distribuitor”, transmite retailerul catre consumatori.

Pana acuma au fost raportate 175 de reclamaţii din 350.000 de produse vândute, insa incidente nu au fost raportate, de nici un fel:

„Retragerea a fost anunţată de producător la nivel european la organismul corespunzător din cadrul Comisiei Europene. Numărul notificării este 2018_1509. Fiecare client care are produsul înregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin poştă sau pe e-mail”, au mai spus oficialii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: