Argila, unul dintre cele mai bune tratamente pentru față și ulcer/gastrită

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Argila este probabil unul dintre cele mai bune medicamente pe care ni le-a oferit natura, vreodata. Are o gramada de proprietati, printre care: purificarea organismului, un bun antioxidant si detoxifiant. Sa nu uitam de proprietatile antiseptice, datorita careia poate vindeca rănile şi curăţa toate bacteriile ramase in tractul digestiv.

De asemenea, elimina rezidurile din stomac, vezica biliară, ficat, intestine, rinichi şi vezică urinară. O cură cu argilă poate contribui la prevenirea şi vindecarea unor boli precum astenia, anemia, gastrita şi bolile de stomac, tensiunea oscilantă.

Argila imbunatateste sistemul imunitar şi scade sensibilitatea organismului la factorii agresivi din exterior, poluare, variaţii bruşte de temperatură şi umiditate.

Totodata, este recomandata si pentru ameliorarea durerile de ulcer, intrucat aceasta ajuta la cicatrizarea pereţilor gastrici lezaţi; in plus, amelioreaza durerile de dinţi sau gingii.

Argila roşie, care este plina de oxid de fier şi cupru, este un bun medicament contra anemiei şi bolilor articulaţiilor. MDaca este utilizata pentru piele, se poate administra intern.

In compunerea sa, se gaseste o cantitate numeroasa de silicon pur, în cosmetică fiind folosita pentru acţiunea sa de dezinfectare şi catifelare a tenului.

Cea albastră, intrucat are un continut ridicat de săruri de cupru şi crom, se foloseste in tratarea tenurilor grase, dar şi pentru tenurile acneice. Albeşte tenul şi ameliorează ridurile şi se aplica ca masca de fata.

Te scapa de riduri şi poate trata cu succes celulita, omoara bacteriile si te relaxeaza.

Pentru ca nu are efecte adverse, se foloseste si in: adenom de prostată, arsuri, cancer, leucemie, dermatoze, psoriazis, ciroza, hepatită, ulcer gastroduodenal, gingivite, litiaza renală, osteoporoza, pancreatita, paralizii, nevroze, epilepsie, sinuzita, varice, vergeturi.

Argila galbenă are mai putin oxid de fier, motiv pentru care se utilizeaza in cazul tenului delicat. Este absorbant, exfoliant, tonifiant si cicatrizant.

Folosită pe corp, ameliorează durerile, îmbunătăţeşte circulaţia, oxigenează şi tonifica pielea, este eficientă în tratamentul celulitei.

Argila de culoare gri-verzuie este buna pentru înălbirea pielii, avand foarte mult aluminiu, siliciu, oxid de fier, oxid de calciu şi magneziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: