Un nou concept gastronomic: brunch

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Incepand cu 22 septembrie, la restaurantele Benihana și Avalon din cadrul Hotelului Sheraton Bucharest va avea loc evenimentul Brunch Deluxe.

Chef Ashlie Dias, impreuna cu echipa adusa, a pregatit pentru spectatorii sai un meniu complex cu influențe din bucătăria internațională, bucătăria asiatică și, ca o noutate adusa in aceasta noua editie, a inclus si preparate specifice bucătăriei românești. Desigur ca nu puteau lipsi minunatele prajiturele preparate de cofetăria Centro Cakes!

In cadrul conceptului de brunch este inclus si un show culinar de gătit live la teppanyaki, prezentat de bucarii Benihana in fiecare duminică specatatorilor. Brunch Deluxe este un concept vazut TOTAL, adica sa includa toate categoriile de persoane, familia, cei tineri sau mai in varsta…nu conteaza! mai ales ca copiii au si un spați de joacă amenajat.

Noua editie Brunch Deluxe va avea disponibila inclusiv o piscină, la Skyview Pool & Spa. Clientii vor putea urca la etajul doi al hotelului, pentru a gasi o piscina frumos amenajata, cu un cadru intim, confortabil și cochet cu tehnologie de ultim răcnet, precum si un sistem de înot împotriva curentului de aer sau apă, trei zone de hidromasaj și două sonde de masaj cervical.

Brunch Deluxe se va intampla in fiecare duminică, în restaurantele Avalon, respectiv Benihana, între orele 12:30 – 16:00, la prețul de 235 lei de adult sau 115 lei de copil (între 6 și 12 ani). Copiii până în 6 ani nu trebuie sa plateasca. Sa nu uitati: accesul la piscina hotelului este inclus, după ora 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: