Un nou scotch pe piața românească: Glenfiddich Grand Cru

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Alexandrion Group a introdus pe piata de la noi un nou brand Glenfiddich: Grand Cru. Este o surpriza pentru piata de distilate de la noi, fiind un single malt fabricat in ediție limitată si lasat la maturare pentru 23 de ani în butoaie stejar de tip French cuvée, ce confera o aroma autentic scotiana si autentic franceza.

„Încălcând convențiile din categorie încă o dată, această colaborare neobișnuită a prezentat o oportunitate interesantă de a crea un lichid care demonstrează în continuare spiritul nostru de experimentare. Acesta este singurul Glenfiddich single malt care s-a bucurat de această finisare excepțională în butoaie Frech cuvée, care odată conținea lichidul ce avea să devină unul dintre cele mai extraordinare vinuri spumante din lume. Am experimentat pentru a găsi timpii optimi de maturare și finisare și am selectat manual echilibrul potrivit al butoaielor Glenfiddich de 23 de ani din colecția noastră unică de old age malt. A rezultat un lichid final rafinat și un tribut special adus fiecărui butoi cuvée în care și-a petrecut timpul”, ne spune Brian Kinsman, Glenfiddich Malt Master.

„Alexandrion Group are unul dintre cele mai complete și complexe portofolii de pe piata din România. Este o onoare pentru noi să putem aduce și Glenfiddich Grand Cru, o băutură fabricată pentru elite, pentru nonconformiști, connaisseuri. România poate concura cu statele din Europa la consumul de single malt și suntem convinși că prin produsele din portofoliul Alexandrion Group puse pe piață am contribuit considerabil la acest aspect, așa că suntem bucuroși să lansăm, Glenfiddich Grand Cru, în ediție limitată”, a mai explicat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

Acest tip de Glenfiddich a primit o sticla fina, neagra, cu imprimeul Grand Cru auriu si introdusa într-o cutie neagră. Sticla este de 70 cl și, asa cum ar trebui sa aiba un distilat “batran”, are o concentrație alcoolică de 40%. Ambalajul a fost realizat de compania premiată East London.

Glenfiddich Grand Cru va putea fi cumparat din sectiunile horeca premium și din magazinele de specialitate.

William Grant & Sons, Ltd. este un distilator independent din Anglia fondat de William Grant în 1887. Este printre liderii pietei de Scotch whisky cu branduri de renume, precum: Glenfiddich, The Balvenie Grant’s precum și alte mărci emblematice Hendrick’s Gin, Sailor Jerry, Milagro®Tequila și, cel mai recent, Tullamore DEW Irish Whisky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: