Stephansbräu, o bere tipic germană

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească, a adăugat la raft un nou produs. De data asta este vorba despre o bere numită Stephansbräu. După nume vă dați seama că este vorba despre o bere germană, printre primele beneficii pe care le enumerăm la o astfel de bere este Legea Germană a Purității. Legea are secole de existență și asigură, într-un fel, calitatea unei beri. Un alt avantaj al acestei beri este faptul că este disponibilă în multe variante: Pils, neagră sau fără alcool, în funcție de preferința fiecărui consumator. Brandul se găsește numai la Kaufland.

Conform site-ului oficial al statului pentru alimente (infocons.ro), produsul are următoarele caracteristici:

Are puțin must de bere și un gust puternic de hamei, bărbătesc. Deci dacă vrei o bere care să te lovească în plin, aceasta este pentru tine.

  • Lager

Premiumlager cucerește cu ajutorul culorii ei puternice, cu care și iese în evidență. Prezintă un gust proaspăt cu aromă ușoară de hamei. Pentru bărbații care preferă ceva mai ușor.

  • Schwarzbier

Schwarzbier (adică bere neagră) deci o bere neagră, cu gust puternic de malț, cu puțin caramel, cum este specific acestui tip de bere, dar și cu o concentrație de alcool mai puternică decât cele blonde.

  • Hefeweizen (inclusiv disponibil în varianta fără alcool)

Este realizată din cereale, malț de orz și de grâu. Culoarea este mai tulbure, ca atare. O bere ușoară, în genere.

  • Naturradler

Naturradler conține note subtile de lămâie, are 2% suc, motiv pentru care se încadrează în categoria Radler și prezintă o culoare tulbure. Un Radler puțin atipic, deoarece cel original este compus strict din lămâie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: