Alexandrion își extinde afacerile în Cipru

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Alexandrion Group a obținut autorizația de la Comisia de Concurență din Cipru, pentru achiziția pachetului majoritar de acțiuni al V.M. Cavaway. După cum au declarat și reprezentanții Alexandrion Group, noua achiziție face parte din noua politică de extindere a gigantului din industria distilatelor.

Cavaway, cu sediul în Larnaca, Cipru, a apărut pe piață prima dată în 2004 și scopul primordial este comercializarea și distribuția vinurilor și a băuturilor alcoolice și non-alcoolice din Cipru.

„Un parteneriat promițător a fost materializat, iar de acum înainte Cavaway se află sub umbrela unuia dintre cele mai mari și mai apreciate grupuri producătoare de băuturi. Aceasta este o provocare, precum și o oportunitate excelentă”, a spus Vassos Moiseos, directorul companiei.

Grupul Alexandrion, care se află pe piața a 50 de țări din lume, a stabilit o nouă bază a activitatăților sale internaționale în Cipru, din 2017, pentru a-și extinde produsele sale de renume în cât mai multe locuri de pe glob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: