Cât de grav e afectată agricultura de NOUL CORONAVIRUS?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

COVID – 19 a afectat întreaga economie a României și, printre cele mai afectate, este și agricultura. Atacă la nivelul tuturor categoriilor de agenți economici. Indiferent că vorbim despre producătorii locali, fermierii și restul persoanelor care activează în agricultură vor trece prin momente foarte grele. 

În încercarea de a cuantifica gravitatea acestei situații, o companie a realizat un sondaj care vizează toți fermierii, producătorii, precum și alte categorii de agenți economici din industria respectivă.

Compania de cercetare de piață, Market Insight, a oferit o viziune asupra factorilor de decizie și a publicului în general referitor la evoluția în agribusiness și în industria alimentară, efectele negative asupra economiei și ce este de făcut.

Reprezentanții companiei de cercetare au transmis căvor face un rezumat al rezultatelor studiului tuturor persoanelor care au completat chestionarul online. Mai mult, participanții vor putea câștiga premii precum pendrive (memorii USB), stilouri elegante sau vinuri.

Pentru a te înscrie și tu în cadrul acestui sondajul DAȚI CLICK AICI-SONDAJ.

ESTE non-profitabil. Timpul necesar completării este de 8-12 minute.

Pentru alte întrebări și informații la e-mail: sondaje@agrimr.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: