Zodiac Merlot: un companion pentru serile de iarnă

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Începem călătoria noastră oenologică cu vinul Merlot din gama Zodiac. Cu nuanțe de roșu-intens și reflexii granat, acest vin vă îmbrățișează simțurile cu note complexe de vișine coapte, mure, coacaze negre și stafide. Servit la o temperatură ideală de 16 grade Celsius, dezvăluie un postgust persistent, taninuri fini și o aciditate delicat condimentată. Este perfect în compania cărnii de vită, porc, vânat sau a unei selecții fine de brânzeturi.

Terroir-ul unic al zonei Buziaș-Silagiu

Crama Dealul Dorului nu este doar un loc, ci și inima unui terroir excepțional. Aici, solul bogat și climatul favorabil se împletesc cu pasiunea pentru viticultură pentru a crea vinuri cu adevărat unice. Gustând aceste vinuri, descoperiți nu doar un produs de excepție, ci și o parte din sufletul și istoria acestui loc minunat.

La Crama Dealul Dorului, fiecare vin este o poveste, un testament al terroir-ului și al muncii neobosite. Vă invităm să savurați aceste vinuri și să vă lăsați purtați într-o călătorie senzorială unică, în inima Banatului.

Maestoso New Edition: Premium Red Blend

Continuăm cu Maestoso New Edition, cel mai recent adăugat în colecția cramei. Un cupaj elegant și complex din Merlot, Cabernet Sauvignon și Burgund Mare, acest vin se potrivește de minune alături de mâncăruri rafinate sau poate fi oferit cadou persoanelor speciale din viața dumneavoastră.

Vinul poate fi achiziționat din magazinele partenere și din magazinul online www.cramadealuldorului.ro

Pasiune și dedicare: povestea din spatele fiecarui vin

Fiecare sticlă de vin de la Crama Dealul Dorului este rezultatul a 11 luni de muncă asiduă și atenție la detalii. De la tăierea viței până la culesul strugurilor, efortul echipei se regăsește în fiecare sticlă deschisă. Recolta acestui an, deși plină de provocări, a fost una de realizări, fiecare bob de strugure reflectând pasiunea și dedicarea echipei.

Zodiac Muscat Ottonel: cel mai bine vândut vin din magazinul online, în ultimele două luni

Nu în ultimul rând, vă prezentăm Zodiac Muscat Ottonel, vedeta magazinului online. Cu nuanțe galbene pai și verzui, aroma sa de flori de muscat, soc și licii este impunătoare și persistentă. Servit la 12-14 grade C, acest vin proaspăt și elegant se potrivește perfect cu pește, fructe de mare, brânzeturi dulci și deserturi.

DANIEL PREDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: