5 noi tipuri de bere vor apărea în România

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Romanii vor avea posibilitatea de a bea noi tipuri de bere! Da, ati auzit bine, barbati, mai multe gusturi, mai multe sortimente. Desiguri, visul nostru e sa ajungem ca belgienii, cu peste 300 de tipuri de bere! Dar, deocamdata, haideti sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa vedem ce putem bea! Producatorul de bere URBB (United Romanian Breweries Bereprod), parte a Carlsberg, anunta ca va imbogati piata de bere din Romania cu 5 proaspete beri!

Unul dintre noi sortimente de bere: GRIMBERGEN

”Evoluţia pieţei de bere din cursul anului 2016 ne-a confirmat faptul că segmentele premium şi superpremium, pe care URBB se concentrează, sunt pe un trend ascendent în preferinţele consumatorilor. Guinness este berea stout cu care am început acest Timeless Collection. Nu întâmplător, anul trecut, când s-au aniversat 500 de ani de la apariţia Legii Bavareze a Purităţii Berii, a intrat în portofoliul nostru cea mai apreciată bere weizen din lume, Weihenstephan”, ne comunica Shachar Shaine, preşedintele URBB.

Dovada ca gusturile romanilor se diversifica, devin mai finute si, ba chiar, doresc beri de calitate mai inalta. Cum, de altfel, am si aratat in articolul nostru de AICI despre berile pe care le consuma cel mai mult romanii si ce tipuri! Anul 2016 si anul acesta (pana acum) au fost foarte bun, peste asteptarile producatorilor!

Din portofoliului URBB fac parte si celalalte beri, unele fiind deja lansate pe piata noastra: Guinness, Kilkenny şi Weihenstephaner Hefe Weissbier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: