Beneficiile lămpii cu Sare de Himalaya

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Cum sa ai sanatate gratuita si, in acelasi timp, si practica, produce lumina! Te gandesti sa-ti iei o lampa? Pai, de ce sa nu ai o lampa “sanatoasa”, in loc de una simpla care nu fac nimic in plus! Astfel, este exemplul de lampa cu Sare de Himalaya. Este efectiv salino-terapie la pat, canapea sau oriunde o pui tu in casa ta! Vedeti, newscompany se gandeste mereu la voi! Hehe, acuma haideti sa va aratam ce poate aceasta lampa magica.
Lumina ei este efectiv sanatoasa. Deci, fara gluma, te insanatoseste, pentru ca aceasta emite o lumina roz-portocalie, difuza, calda, odihnitoare, insa, totodata, destul de puternica pentru ca sa poti citi sau vedea la ea.
De fapt, de aici si vine “magia”, lumina lampii cu Sare de Himalaya emite aerosoli benefici sanatatii. Ce fac ei? Pai, uitati mai jos:
  1. detoxifiaza aerul din jur, datorita ionilor ei negativi
  2. scad cuantumul de ioni pozitivi din jur
  3. pastreaza o umiditatea corecta pentru om
  4. riscul de aparitie a mucegafiul sunt semnificativ mai mici
  5. neutralizeaza electrosmogul produs de aparatura electrica din jur

Alte efecte importante:

  •  rezolva problemele sistemului respiratoriu de orice fel
  • previne/amelioreaza alergiile sau crizele de astm
  • solutie impotriva insomniei
  • concentrare mai mare!
  • relaxeaza
In plus, un alt atuu este si fericirea pe care o trezeste in tine. Nu ai obesrvat ca ele mereu se afla la cabinele de masaj, de meditatie sau locurile de luat masa?
Deci, mai pe scurt, salino-terapie gratuita la tine in casa! Acuma, sa trecem si la partea mai tehnica, stiintifica, daca vreti:
Lampa e formata din cristale de sare scoase la suprafata din muntii Himalayei. In realitate, cristalele de sare sunt cunoscute inca din timpul preistoric (mai mult de 250 de milioane de ani, la o adica). Nu uitati ca primele vietuitoare ale planetei au fost cele din oceane si mari, dupa care, acestea, au trecut si pe uscat. Insa, apele au fost evaporate de razele puternice ale soarelui, iar cristalele de sare au fost singurele care au mai ramas in urma lor.

De aceea, fiind o ramasita preistorica cristalul de sare Himalaya inmagazineaza toate cele 84 de minerale benefice vietii, aflate, de altfel, chir si in sangele uman, in lacrima sau in lichidul amiotic. Intelegeti de ce are un efect atat de bun?

Lampile curata efectiv aerul de microbi si dau umiditatea corespunzatoare camerei si potrivita, implicit, corpului tau. Unele dintre bolile care au legatura cu sistemul respirator sunt rezolvate prin acestea. 

De asemenea, tot ionii negativi (foarte buni pentru corpul nostru) se bat cu radicalii liberi, care sunt factorul principal ce grabeste procesul imbatrinirii si scaderea imunitatii.
Nu uitati ca tot ionii pozitivi sunt cei care, emanati de aparatura electrica din casa (electrosmog), creste riscul aparitiei cancerului. Daca nu va place fumul de tigara, atunci lampa este, iarasi, foarte folositoare, intrucat nu te mai afecteaza.
Pretul unuia variaza, in general in jur de 86.87 lei. Trebuie sa mai stiti ca lampile cu sare sunt functionale numai in interior. Ferite de umezeala. Dupa ce a fost conectata la priza, trebuie curata destul de des. Atata tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: