Vrei să bei bere și să fii plătit pentru asta?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Iti place asa de mult berea, incat ai vrea sa fii platit pentru a bea bere? Atunci nu mai spune nimic! Am gasit solutia pentru tine, cel putin asa ne arata oamenii ide stiinta de la Universitatea din Nottingham, care se uita dupa degustători profesionişti de bere.

Conform acestora, scopul principal al stiudiului este de a cunoaste mai multe despre compusii alcolului si influentele aromei din bere. De aceea, ei cauta persoanele potrivite care sa simta mirosurile şi arome specifice. Mai pe scurt, imbunatatirea industriei berii, a calitatii pe care produsul o are, elementele folosite pentru producerea ei, procesul in sine si, in sfarsit, mai multe despre bautura in sine.

Degustatorii vor avea si o perioada de antrenament in care vor fi pusi sa miroasa aroma de cafea intr-o bere neagra, pentru a le testa abilitatile: indentifica maltul intr-un ale ori mirosul de pin dintr-o bere cu hamei Mosaic? Pana la urma, vor afla mai multe si despre ei, despre abilitatile lor si, desigur, despre favorita lor bautura: berea.

Nu va grabiti sa spuneti ca oricine poate face asta! Nu e chiar asa, pentru ca cea dificila parte in toate astea este diversitate. Faptul ca berea contine atatea arome, este de foarte multe tipuri samd. Asa ca invatarea cu toate cere mult timp. Programul va dura in jur de 3-4 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: