De ce să te abonezi la Netflix?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Netflix valoreaza actual 100 de miliarde de dolari. Acţiunile companiei au crescut instant dupa ce acestia au anuntat ca platforma de streaming are mai mult de 117 milioane de abonaţi, global.

De aceea, valoarea acțiunilor al lui Netflix au crescut cu 3,23% chiar dupa declaratiile companiei, deci la un preț de 227,58 de dolari.

Daca vrei sa iti faci un abonament la Netflix, atunci ar trebui sa stii ca (desigur) este lunar si pretul cel mai mic este de 7,99 euro, cel normal, dar poate ajunge si la 11,99 euro, ultima optiune oferita. Cel mai bun este cel de 9,99 euro, pentru că iti lasa la indemana o calitate HD, pe două dispozitive diferite, adica te poti uita in acelasi timp cu o alta persoana la filme şi seriale de pe un laptop şi un televizor sau un telefon.

Cel de 7,99 de euro te lasa sa faci asta doar de pe un dispozitiv, deci nici nu exista posibilitatea “simultana”, si nici de calitate HD, ci iti lasa o calitate mai joasa SD. Pentru ultimul de 11,99 euro poţi să vizionezi in acelasi timp Netflix de pe 4 dispozitive, iar la unele dintre ele ti se da chiar posibilitatea de 4K!

TOP 10 seriale urmarite de romani pe Netflix:

1. Suburra: Blood on Rome
2. The Keepers
3. The OA
4. 13 Reasons Why
5. Marvel’s Iron Fist
6. Cable Girls
7. The Mist
8. Fauda
9. Santa Clarita Diet
10. El Chapo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: