VINVEST CENTENAR

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Salonul internaţional Vinvest 2018 a devenit in adevaratul sens al cuvantului o traditie, adica sa fim seriosi, cate astfel de evenimente au pornit inca din anii 2000 si s-au pastrat pana acum? Aproape nici unul, desigur! In fiecare an VINVEST “se reconstruieste” cu noi vinuri și distilate din România. Ganditi-va ca numai in 2017 acestia au avut 2800 de vizitatori.

O gramada de crame de la Moldova sau Muntenia si până la dealurile Olteniei ori la țărmurile Dobrogei, prin Valea Târnavelor, Crişana sau Banat, viticultura și toate regiunile ei se vor afla aici, la acest targ atat de important. Sa nu uitam ca Timisoara oricum urmeaza intr-un viitor apropiat sa fie capitala europeana.

Motto-ul evenimentului care-i aduce pe toti sub acelasi steag este „Identitatea vinului românesc, ” în cadrul Salonului VINVEST Timişoara 2018. Dar nu numai atat, VINVEST inseamna nu doar o degustare de vinuri din 15 martie 2018, ci acesta va marca începutul sărbătorii noastre: 100 de ani de vinuri ale României.

“Importanţa VINVEST este tot mai mare, de la an la an, iar faptul că Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021 ne obligă să ne pregătim şi mai atent pentru fiecare nouă ediţie, pentru tot mai disputata piață internațională. Preconizăm şi anul acesta să aducem în salon crame care expun, în total, 300 de sortimente de vin. Ca în fiecare an, și la această ediție vor fi prezenți reprezentanți ai serviciilor conexe producției vinului, cei care dezvoltă logistica.

Participanţii cu standuri la evenimentul VINVEST CENTENAR vor primi Marea Medalie de Aur a Unirii în Vinuri/ CENTENAR 1918 – 2018”, ne-a declarat ing. Lucia Pîrvu, director VINVEST.

Putem promit noi, cei de la topwines.ro, ca VINVEST merita din toate punctele de vedere, am fost la 90% din evenimentele acestui superb targ, asa ca se intelege de la sine! O expozitie ad hoc cu 100 de sticle de vin (50 sticle din primele ediţii ale concursului, oferite de VINVEST) şi alte 50 sticle de vin susţinute de producători ar trebui sa va atraga bine atentia!

Asa ca, cel mai important, nu uitati, veniti la ediţia a 15-a, în perioada 29 martie -1 aprilie 2018, la Timişoara.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: