Net nelimitat gratis de la Telekom!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Grupul Telekom România, care ocupa a treia pozitie pe piaţa locală de telefonie mobilă, si-a schimbat strategia de marketing, cu una mai puternica, mai directa, prin care le da clienţilor cu abonamente, internet nelimitat inclusiv celor cu cartele preplătite. Ideea modificarii acestei atitudini vine din dorinta lor de a relua partea din piata pierduta in ultima perioada.

“Începând de luni, 26 martie, Telekom Romania extinde bonusul pentru trafic nelimitat de date mobile şi pentru clienţii care utilizează cartele, de la 5 euro credit”, a anunţat operatorul.

Aceasta este o ofertă unică pe piaţa telecomunicaţiilor din România şi face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte şi, în acelaşi timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienţilor cu abonament, cât şi celor care utilizează cartele “, a anuntat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidenţial şi Vânzări Naţionale, Telekom Romania.

“Astfel, clienţilor care optează pentru cartele pre-plătite, noul portofoliu de servicii mobile le oferă două opţiuni (5 sau 6 euro credit) cu bonus nelimitat de date, precum şi pachete de minute naţionale şi internaţionale (începând cu 1.500 minute naţionale şi SMS-uri şi 100 minute internaţionale pentru opţiunea de 5 euro credit), valabile 28 de zile.

De asemenea, clienţii cu abonamente vor beneficia de un portofoliu nou şi simplificat, toate planurile tarifare oferind bonus servicii de date şi voce nelimitat de la 5 euro/lună preţ promoţional pentru clienţii care au sau care achiziţionează cel puţin un serviciu fix de la Telekom. Noii abonaţi îşi pot cumpăra telefoane mobile în rate, fără avans”,se arata in ultimele declaratii ale oficialilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: