Timișoreana creștere continuă în vânzări

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Timișoreana este nr.1 de mai bine de 10 ani al pieței de bere atat la capitolul vânzări, cat si ca “preferata” romanilor in repetate randuri, asa ca nu e de mirare ca a avut si in anul 2017 vânzări în valoare de 200 de milioane de euro în retail. Totodata, Timișoreana este si berea cu care ne mandrim la export, fiind cea mai cumparata bere românească în strainatate, respectiv cu mai mult de 7 milioane de unități vândute în 2017.

„Timișoreana nu este doar o fabrică de bere, este și un business, unul în care oamenii au investit și au avut grijă atât de calitatea produsului, cât și de imaginea sa. De 10 ani Timișoreana este lider de piață în România și asta se bazează pe 3 factori foarte importanți: respectul pentru povestea autentică, interacțiunea directă cu oamenii la firul ierbii și inovația la nivel de rețetă și în lansări de produse noi”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepreședinte Marketing.

În 2016, aceasta aparea ca brand in primele 10 beri preferate de români, ea ocupand cel dintai loc, avand si o cifră aproape dublă față de brandul de pe următorul loc, celelalte două branduri, de pe locurile 2 și 3, fiind colege tot cu brandul Timișoreana.

Timișoreana este, de asemenea, prima fabrică de bere din România, avand in spate o traditie de 300 de ani, surprinzator, cu o dezvoltare fara stop si investitii mai mari de 100 de milioane de euro, pe o perioada de 15 ani.

Investițiile au avut ca destinatie triplarea capacității de producție și asigurarea flexibilității, prin instalarea de linii de producție și îmbuteliere moderne; echipamente și sisteme informatice de control al procesului de producție; echipamente și instalații de recuperare și reutilizare a energiei, de tratament al apelor uzate, de obținere a bioenergiei, pentru asigurarea protecției mediului si a unei dezvoltări durabile; sisteme integrate de control al calității; introducerea de filtre speciale și menținerea clădirilor și a sitului istoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: