A fost găsit tratamentul pentru diabeticii?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Doctorul clujean a descoperit, în 1994, Eridiaromul, un medicament format din fructe de afin care rezolva episoadele de diaree si cu care, ulterior, a reusit sa  faca un supliment nutritiv pentru bolnavii de diabet.

S-a facut cercetător şi doctor în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca în anii ’70, unde a fost pus, ulterior, pe un post mai sus: şef de lucrări, apoi conferenţiar, iar din 1992 profesor universitar.

Astazi, Roman Morar isi petrece timpul in fiecare zi intr-o camera de 50 de metri pătraţi, laboratorul său. A conferenţiat în mai multe ţări din Europa, a primit oferte de lucru, insa in ciuda acestor oportunitati a ales sa se reintoarca intotdeauna in tara de bastina, unde a si construit o mică unitate de producţie, pastrata si azi in laboratorul lui. In acest loc magic el creează, ambalează şi oferă zi de zi bolnavilor de diabet un suplimentul nutritiv Diavit, un produs foarte bun pentru scăderea glicemiei.

Pe langa cele 9 brevete de invenţie, doctorul Morar a scos si 26 de cărţi didactice, 9 îndrumătoare de lucrări practice şi mai mult de 200 de lucrări ştiinţifice. Descoperirile sale cele mai importante au legatura cu Eridiaromului, un medicament din fructe de afin, adresat utilizarii in medicina veterinara si cu care se poate  cu rezolva diareea atat la animale, cat şi la oameni.

Ulterior, a descoperit produsul special pentru diabetici: Diavit, in urma unei observatii asupra Eridiaromul. Acesta avea, din nou, o cantitate importanta de fruncte de afine, dar este combinat si cu alti antioxidanţi şi microminerale din cătină.

„Am tratat mai multe animale cu Eridiarom pentru a demonstra că pancreasul se reface şi, practic, diabetul devine o boală remediabilă”, ne-a spus doctorul, care a descoperit, în tot acest timp, calităţi  hipoglicemiante ale afinelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: