PRIMA TV urmează să fie preluată de altă stație. PE ce sumă și de cine?

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Tranzactionarea postului Prima TV către compania care deține posturile Look TV este aproape incheiata. Creditorii postului de televiziune au cazut la o intelegere la Adunarea Generală din data de 16.08.2018, cu privire la vânzarea stației.

Paginademedia.ro a dezvaluit care este oferta pe care Cristi Burci a propus-o pentru preluarea Prima TV.

Creditorii Prima TV au fost, de asemenea, anuntati înaintea Adunării Generale, de strategia ce urmeaza a fi aplicata pentru postul de televiziune. Din informatiile primite de creditori se spune exact care este suma inainata pentrua cumpara postul de catre cei de la Look TV.

“administratorul judiciar a înregistrat o ofertă pentru achiziționarea tuturor activelor corporale și necorporale aparținând Prima Broadcasting Group.” O vânzare “în bloc” – se arata in documente.

Oferta este prin “negociere directă cu cumpărător identificat“, care se ridica la valoarea de 22,4 milioane de lei. În euro: 4,8 milioane, după cum si mentioneaza informatiile primite.

Adunarea Generală a Creditorilor si-a exprimat acordul cu privire la aceast plan de afaceri al administratorului judiciar.

Controlul asupra stației care se afla in acest moment in patrimoniul domnului Cristian Burci va fi cumparat de Adrian Tomșa, proprietarul posturilor Look TV – idee despre care se vorbea inca de la inceputul lunii august.

Adrian Tomșa – persoana care va prelua controlul Prima TV, dupa cum se arata din diferite surse ale noastre, controleaza stațiile Look TV și Look Plus, precum și site-ul Profit.ro și postul de televiziune Profit.

Dupa aceasta tranzactie, in total noul proprietar va admin istrat, la categoria generaliste: Prima TV, Look TV și Look Plus, canalul de business Profit.ro și site-ul economic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: