TOP 5 mituri despre alimentație

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
  • 1. sa mananci fast-food, uneori, este sanatos

Deoarece, ne gandim noi, daca mancam asa, din cand in cand, nu poate sa ne faca rau, nu?  Poate, intr-adevar, iti afecteaza corpul, adica sanatatea si silueta, mai putin, dar asta nu inseamna ca nu mai este si daunatoare. Problema eterna cu acest tip de mancare este faptul ca intotdeauna va contine multi aditivi, iar procesul de productie este absolut dezgustator.

Chiflele, carnea, cartofii prajiti stau la inghetat timp de luni de zile, pana cand sa fie puse in tigaie si fierte. Totusi, exista o solutie la problema aceasta, poti achizitiona chiar tu ingredientele si sa le prepari singur acasa.

  • 2. Mancarea vegetariana este proasta

Deci nici nu stiu care e logica la mitul asta, mancarea veggie este extrem de sanatoasa si iti pastreaza foarte bine atat psihicul, cat si fizicul. Asta nu inseamna ca trebuie sa urmezi numai dieta asta, nu, nu e deloc recomandat sa nu mananci carne timp de luni intregi si sa o inlocuiesti numai cu legume si fructe. Tineti minte, echilibrul este cheia, nimeni nu spune ca trebuie sa ramai acolo, dar sa incerci sa ajungi acolo, poti cu siguranta.

  • 3. Oamenii slabi sunt sanatosi.

Exact opusul, de multe ori, persoanele care sunt slabe inseamna ca nu au o sanatate foarte buna si de asta incearca sa consume cat mai multa mancare, in exces, pentru a acoperi lipsa de carne de pe ei.

E bine sa ai forme, nu sa fii grasa, asta e clar, dar nici sa fii foarte slaba, pentru  ca atunci nu vei fi deloc atractiva, asa cum cred multe femei.

  •  4. Mancare sanatoasa trebuie sa fie scumpa.

In realitate, alimentele cumparate de la piata sunt cele mai sanatoase posibile, pentru ca sansele ca ele sa fie stropite/stropite in exces cu substante toxice si sa fie crescute cu ingrasaminte artificiale sunt mai mici. Gaseste-ti tu singur distribuitorul tau, in care sa ai incredere, in produsele sale si in metodele lui de productie.

  • 5. Inlocuieste vitaminele cu fructe si legume, ca e bine

Este total gresit, deoarece vitaminele, mineralele si fibrele sunt abosrbite de corp in cel mai sanatos mod cu putinta numai atunci cand sunt luate din mancarea sanatoasa. Trebuie sa le consumi pe ambele in paralel, asa recomanda specialistii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: