Burger King se deschide în septembrie

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!
Burger King, care ocupa locul 2 in lume la capitolul restaurante fast-food, a anuntat ca va intra in mod oficial pe piata din tara noastra, in toamna.

Burger King isi va deschide usile in septembrie.

AmRest, compania poloneza care a adus si cafenelele Starbucks in tara, va largi piata de fast-food din Romania cu Burger King.

AmRest este firma care administreaza in Europa restaurantele Buger King, mai exact cele dîn Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Bulgaria.

Restaurantele Burger King au intrat in patrimoniul AmRest inca din 2007. Datorita experientei acumulate de angajatii companiei de-a lungul timpului, cu intrarea pe piata din Europa Centrala si de Est, aceasta isi va largi influenta în regiune cu un nou lant de restaurante in Romania, dupa cum arata un comunicat de presă emis de acestia.

„Acest acord stabilește un nou punct de referință în implementarea strategiei de creștere brandului Burger King în regiune. Avem o viziune clară pentru dezvoltarea brandului și suntem cu adevărat încântați de oportunitățile oferite”,  zicea, în iarna, Alan Laughlin, președintele Burger King la AmRest.

„Credem cu tarie că angajamentul nostru de a crește brandul va crea o valoare deosebită pentru clienții noștri și va contribui la consolidarea pozitiei de lider a AmRest in Europa Centrala si de Est”, a mai spus acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: