Noul concept modern de servire McDonald’s

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

McDonald’s a deschis un nou restaurant, cu un nou concept, mai modern, mai apropiat de oameni și mai accesibil. Cu toate acestea, investiția a fost pe măsură: 9 milioane de lei. Nu putem spune că conceptul este nou pentru lume, dar mai mult pentru țara noastră, în care a fost foarte târziu introdus sistemul modern de ordering – de servire (prin roboți), deși în străinătate (cei care ați mai fost, știți) sunt foarte comune aceste modele.

McDonald’s a deschis un nou restaurant în Valea Cascadelor, iar acesta se numără la 92 de locuri în interior, 72 de locuri pe terasă, o cameră pentru petreceri tematice, cu perete și masă digitală și are 75 de angajați. Mașinile electrice vor putea să se încarce în parcare la stațiile speciale. Pe lângă acest nou aspect, parcea dispune de foarte multe locuri.

Noul concept adus din străinătate despre care vă vorbeam la început, se numește Experience of the Future. Prin acesta, consumatorilor li se oferă posibilitatea de a comanda mâncarea prin intermediul unor tablete digitale enorme. Aici ei pot să-și aleagă dintre toate tipurile de mâncăruri disponibile, gama fiind foarte variată, pot adăuga sau șterge ceva oricând. Ai posibilitatea de plăti atât numerar, cât și electronic, prin card. Ba chiar, poți fi servit la masă dacă dorești.

„Avem 38 de restaurante în care este implementat acest sistem, iar planul pe termen mediu este să îl introducem în toate restaurantele din țară. În acest moment, în România, restaurantele McDonald’s nou construite au integrat sistemul Experience of the Future.

În plus, în acest restaurant avem, în premieră, și stații de încărcare electrică”, transmit reprezentanții McDonald’s.

Pe de altă parte, compania a început o amplă reorganizare a restaurantelor, încercând să introducă în cât mai multe dintre restaurantele sale noul sistem (la Mallul Sun Plaza, deja s-a întâmplat asta).

Cu 82 de restaurante în 24 de orașe din România, McDonald’s are în fiecare zi 230.000 de clienți și prezintă o echipă în număr de 5.500 de angajați.

Mai sunt doar câteva săptămâni până la 2020, iar până atunci gigantul lanț de fast-food vrea să deschidă alte două noi restaurante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: