Cock O’ the Walk

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Ok, ne-am gandit sa scriem despre ceva mai diferit azi: beriile rosii. Da, da, stiu. Nu prea se abordeaza subiectul asta, asa ca, tocmai de asta, ne-am gandit noi sa va recomandam o bere buna de acest tip. Cock O’ the Walk (face abstractie de primul cuvant, hic!).

Producatorul ei este Williams Bros. si ce-mi place la ea e ca are cateva caracteristici definitorii, care ii ofera o anumita unicitate, in raport cu berile obisnuite, normale. Maltul utilizat in fabricatie este Crystal, probabil pentru ca, astfel, era 100% cert ca va iesi o bere rosie, iar alaturi de culoarea superba pe care o ofera, ii ofera si o aroma cat se poata de originala. 

Dupa parerea mea, berea e cam “bruta”, nu prea are finete, te loveste din plin, iar aroma ei este fructat, putin dulceaga, as zice eu. Nu iti da timp sa te obisnuiesti cu gustul ei. Desi e cam dulce, in postgust nu se mai simte, dimpotriva, surprinzator, trece pe unul amarui, dar placut, ceea ce ma face sa vreau sa mai iau o gura :)).

Aciditatea este normala, o culoare rosie tulbure, cu spuma cremoasa. Sticla arata foarte bine, au facut o treaba buna cu marketingul. Nimic, insa, special la capitolul asta.

Daca vreti sa o cumparati si voi sa incercati, o puteti face de pe magazinul online BeerAcademy.ro (9,4 Lei 500ml) si in Centrul Vechi din Bucuresti, la Clock’s si La 100 de beri. Scump, insa, acolo, dupa cum bine stiti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: