Un virus foarte periculos ar putea fi instalat pe unele modele Samsung!

Dacă ți-a plăcut, dă-ne un like sau share!

Daca aveti unul dintre urmatoarele telefoane de mai jos, atunci e posibil sa aveti probleme grave cu el. Un bug software instalat la voi in telefon, care ar putea fi activat oricand, ar trimite toate imaginile pe care le aveti din telefon, in mod aleatoriu.

Daca ati cumparat unul dintre acelea, atunci trebuie sa-l dezactivati cat mai rapid posibil, prin oprirea a uneia dintre aplicaţiile telefonului. Acest bug software ar putea avea efecte serioase asupra securitatii si intimitatii tale.

Samsung Galaxy S9, Galaxy S9+ şi Note 8 toate acestea ar putea avea chiar in acest moment un bug software cu potenţial exploziv, ce, odata folosit codul pentru activare, duce la trimiterea pozelor din memoria telefonului mobil oricaror persoane din agenda aplicaţiei Samsung Messages.

Uneori acesta trimite numai 1 singura poza din memoria telefonului tau, dar asta numai daca esti norocos. 

Singura modalitate prin care putem opri un astfel de dispozitiv din a se activa, are loc numai daca oprim temporar aplicaţia de mesagerie Samsung Messages, instalata inainte, inca din fabrica, pentru dispozitivele Samsung din ultima generatie.

Puteti afla daca sunteti sau nu expusi unui astfel de risc prin verificarea fişierelor „jurnal” de la secţiunea phone account.

Oficialii Samsung, insa, va pot oferi mai mult ajutor si informatii decat noi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

VIZITATORI UNICI: